Programma

Er valt bij, in en om De Huijberg van alles te doen, te ontdekken, te ontvangen. Ons programma stellen we met aandacht en zorgvuldigheid samen om een mix te kunnen bieden van inspanning en ontspanning, stilte en bezinning, natuurverbondenheid en gezond leven. Hopelijk is er ook voor jou iets bij waar je plezier in vindt en geïnspireerd door raakt.

16-20 maart 2020

Lente-tuinweek – afgelast wegens corona…

Een nieuwe lente, een nieuwe plek, een nieuw geluid: we kunnen aan de slag! De vogels fluiten, de bloemen bloeien op, we popelen om onze tuin met hulp van Natuur, Schepper, onszelf en jullie nieuw leven in te blazen.
€ 200,-

14-17 april 2020

Korte tuinweek – afgelast wegens corona

Een week met wieden en zaaien, grond bewerken en lijnen uitzetten. Mulchen. Paadjes maken. Compostmateriaal verzamelen. Kijken wat er wil ontstaan in onze nieuwe moestuin op de oude schrale grond. Veel handen maken licht en vrolijk werk!
€ 180,-

1-5 mei 2020

Bewust natuurlijk leven – afgelast wegens corona

 

Een lang weekend om je onder te dompelen in een verfrissend bad vol inzichten en ervaringen die je leven kunnen verrijken: over ritme, over voeding, over tijd, over aandacht. Een inkijkje in gedachtegoed dat ook ten grondslag ligt aan De Huijberg: Marion deelt graag haar wijsheid, zodat je met nieuwe inspiratie naar huis kunt.
€ 240,-

18-22 mei 2020

Tuinweek (Hemelvaart) – afgelast wegens corona

Een week in ons natuurlijke ritme, meegaand met het seizoen, kijken wat er gedaan moet worden. De tuin wacht geduldig. Met altijd ook ruimte voor ontmoeting, vrije tijd, een wandeling, iets creatiefs, samen eten maken en stilte.
€ 200,-

18-22 juni 2020

Kruidenweekend

Marion neemt ons mee in de wondere wereld van kruiden en hun kracht. We gaan zaaien, wieden, oogsten, plukken, drogen, drinken, onderzoeken en leren. Leerzaam en verrassend, verbindend en verdiepend. Een mooie manier om tipjes van sluiers in de Natuur op te lichten.
€ 240,-

 

Wil je een donatie doen?

Je kunt zelf bepalen hoeveel