Programma

Er valt bij, in en om De Huijberg van alles te doen, te ontdekken, te ontvangen. Ons programma stellen we met aandacht en zorgvuldigheid samen om een mix te kunnen bieden van inspanning en ontspanning, stilte en bezinning, natuurverbondenheid en bewust natuurlijk leven. Hopelijk is er ook voor jou iets bij waar je plezier in vindt en
geïnspireerd door raakt.
In de zomer van 2021 hebben we de groene vleugel van Boomstraat 7 in gebruik genomen. Met groene zaal, meditatieruimte, huiskamer, ateliers, kloosterwinkel en meer.
Kom dat zien en beleven!

 

 

 

Zondagmiddag 31 juli 2022

Informatiemiddag

Kennismaken en zien en horen wat je altijd al wilde weten over De Huijberg.
Start in de groene zaal van Boomstraat 7 om 15.00 uur met thee en inleiding. Dan gezamenlijke rondleiding langs huis, vleugel en tuinen.
Aanmelden verplicht:  06-55802391 of post@dehuijberg.nl.
Vanaf 14.00 uur is de winkel open.

€ vrije gift

29 augustus – 2 september 2022

Nazomertuinweek

Net zo’n buitenweek als in juni. Een midweek lang zoveel mogelijk buiten zijn. Wieden, zaaien, oogsten. Wandelen, labyrint lopen, bezinnen. Samen zijn, je eigen weg vinden. Genieten van het goede Huijbergse leven. Met je handen in de aarde, je hoofd steeds leger, je hart voller. Om opgeladen weer naar huis te kunnen.
€ 250,-

22-25 september 2022

Herfst in De Huijberg

Er valt wat te vieren: de wisseling van zomer naar herfst. We staan stil bij dit nieuwe seizoen, bereiden ons er samen op voor, beleven een gezamenlijk ritueel, helpen de natuur een handje door de bodem waar nodig al af te dekken, en waar mogelijk in te zaaien met van alles wat de grond en ons de winter door helpt. We wandelen. We maken er iets moois van. Zodat je opgeladen en vol zin in najaar weer naar huis kunt.

€ 210,-

14-16 oktober 2022

Kunstretraite ‘Niet weten’

Een weekend met Marlieke Overmeer, gefaciliteerd door De Huijberg. Zie op haar website voor meer informatie.
Van harte aanbevolen!

21-24 oktober 2022

Lopend stilstaan bij de Huijberg

Een lang weekend met Irene Kapinga, gefaciliteerd door De Huijberg. Zie op haar website voor meer informatie.
Van harte aanbevolen!

10-13 november 2022

Loslaten in vertrouwen

We staan stil bij de laatste levensjaren van Franciscus. Franciscus was meer inspirator dan organisator. Loslaten, en dan nog wel in vertrouwen, hoe ging dat? In zijn geschriften en biografieën ontdekken we een groeiproces naar overgave en vereniging met heel de schepping.
Waar halen wij als we loslaten het vertrouwen vandaan? 

€ 150,-

Wil je een donatie doen?

Je kunt zelf bepalen hoeveel